Sušené ovoce a zelenina FITTO

Sušení a konzervace vitamínů vakuovým expanzním procesem. Bez přidaného cukru, chemických přídavků, konzervantů, neobsahuje GMO plodiny 100% přírodní, bez lepku Poprvé na trhu se objevila technologie, která zachovává nejen vitamíny a minerály ale i chuť a vůni. Tento proces zahrnuje předsušování ovoce a zeleniny v mírných podmínkách, po této fázi následuje spontánní okamžité odpaření zbývající vody ve vakuu. Tato metoda lehkého ošetření, nevyžaduje přidávání cukru nebo jiných přísad, pracuje při teplotách pod 70°C a vede k jedinečné struktuře a zachování intenzivní barvy a chutě ovoce a zeleniny. Nedávná analýza ukazuje, že metoda vakuové expanze má vysokou míru uchování hodnotných složek, jako jsou minerály a vitaminy, například obsah vitaminu C, který se často používá jako indikátor v procesu tepelného rozkladu, kdy u této metody dochází k zachování až 80% z čerstvého ovoce a zeleniny. Tento exkluzivní proces sušení nejen chrání přírodní vůni a chuť ovoce a zeleniny, ale i některé klíčové složky zdravé výživy. Křupavé ovoce a zelenina jsou ideální jako doporučený denní příjem vitamínů pro děti, ale i jako pravidelná strava každého, kdo se stará o své zdraví.

pana s.r.o.     +420 724 145 146    pavel.navratil@pana.cz
vyřizování objednávek:     +420 777 158 498    navratilova@pana.cz